PODELI
Ivan Jović na fotografiji zbog koje je pretio novinaru

Na proslavi manifestacije “Lov na Moravskog šakala” u Požarevcu, član gradskog veća Ivan Jović uputio je pretnje novinaru Momčilu Veljkoviću, dopisniku više dnevnih listova i portala, piše INFORMER.

On je sa kolegom iz požarevačkog Veća, oko 14 časova došao u restoran “Izvor” kao gost.

Novinar Veljković pratio je ovu manifestaciju kao izveštač nekoliko medija. Pošto je fotografisao samu manifestaciju, fotografisao je i Jovića i njegovog kolegu, kao značajnu ličnost na proslavi, navodi INFORMER.

Pročitajte i ovo:

Požarevačka policija pruža punu zaštitu novinaru Momčilu Veljkoviću

U jednom trenutku, prema Veljkovićevim rečima, Ivan Jović došao je do stola gde je sa supugom i kumom sedeo i obratio rečima unevši mu se u lice:

“Tu fotografiju što si snimio odmah da obrišeš, da je ne bih brisao ja. Ako je ne obrišeš videćeš šta može da te snađe. Zapamtićeš ti mene, za ono šta si mi uradio. Ne znaš ko sam i s kim se kačiš, pretećim tonom uputio mi je ove reči, na šta sam odgovorio da samo radim svoj posao. Na moje reči on se, streljajući me pogledom, okrnuo i otišao” – kaže Veljković.

Veljković smatra da su ove Jovićeve pretnje posledica teksta o krivičnoj prijavi koja je protiv njega podneta zbog lažnog predstavljanja i falsifikovanja službenih isprava.

On je rekao da je o ovim pretnjama obavestio policiju i redakcije za koje radi, navodi INFORMER na svom sajtu.

5 KOMENTARI

  1. A Moce je kum Baneta Gradonacelnika, sram da bude novinara kome svi orete, a kazi nam moce koju kvalifikaciju imas da budes u nadzornom odboru SC i zaposlen a na posao ni neides. Sram te bilo, stidi se.

KOMENTARIŠI