PODELI
Foto: Instagram screenshot

Od uvođenja opcije Stories na Instagram korisnici su mogli da vide ko im gleda slike i video zapise, a od sada će dobijati obaveštenje i kada neko napravi skrinšot.

Iako su Stories, nalik Snapchat-u, zamišljeni tako da se sav sadržaj sa njih automatski briše posle 24 sata, ostali korisnici su mogli da prave skrinšotove i deli ih sa ostalima. Moćiće to i dalje da rade, ali će vlasnik profila dobiti obaveštenje o tome, pa će tačno znati ko ih “špijunira”.

Od sada, kada neko napravi kopiju sadržaja vašeg Stories, pored njegove profilne slike pojaviće se znak u obliku sunca. Ova opcija je već uključena kod nekih korisnika, a uglavnom je dočekana sa neodobravanjem.

KOMENTARIŠI