Posle teksta „Na platnom spisku za ćutanje“, dobili smo od naših čitalaca još korisnih saznanja o licu koje je, kako nam je rečeno, na platnom spisku jednog preduzeća.

“Neverovatno na šta su sve pojedinci iz opozicije spremni da rade na političkom nebu u Požarevcu, navodno, pre svega, da glume i izigravaju pred svojim članovima i šefovima partije da su oni borci za pravdu i poštenje, a da pritom, nemoralno, licemerno i bez srama misleći da se neće saznati da su na platnom spisku jednog preduzeća da bi ćutali i da ne talasaju, napisao nam je jedan očigledno razočaran građanin i dodao/la: -Zamislite da takvi posle lokalnih izbora pređu cenzus i uđu u lokalnu skupštinu, na šta će sve biti spremni da urade i prodaju druge zarad svog materijalnog i ličnog interesa.

1 KOMENTAR

  1. Zamisli da je vaš tekst jedna obična izmišljotina, jedno lice u jednom preduzeću, ništa drugo nego rekla-kazala. A na kraju nebuloza, zamisli šta bi ta osba radila kad bi dobila itd. Ko odobrava da se ovo štampa treba da se zapita da nije pogrešio vrata od biroa.

KOMENTARIŠI