PODELI
Foto: Ilustracija

1,855 total views, 2 views today

Prema nezvaničnim i nepotrvrđenim informacijama, mladići su planirali da opljačkaju ovaj brod.

Šta se tačno dogodilo u noći između nedelje i ponedeljka u smederevskoj luci, još uvek nikome nije jasno u potpunosti, posebno kada se uzme u obzir da su juče u potragu za nestalim mladićem uključeni i ronioci Žandarmerije

Za sada je poznato da su se tri mladića S. M. (19), M. S. (21) i Nemanja A. (21) dovezli svojim čamcem do broda “Brčko 1”, te da su potom pokušali da se sa svog plovila popnu na brod koji je bio usidren u smederevskoj luci.

Međutim, njihov plan su osujetili pripadnici posade broda, koji su pozvali policiju. Policajci su ubrzo stigli na lice mesta i uhapsili S. M. i M. S, dok je Nemanja A. misteriozno nestao bez traga.

Sumnja se da je ova trojka te noći, zapravo, krenula u pljačku, a da se Nemanja bacio u Dunav kako bi pobegao od policajaca koji su brzo došli na lice mesta.

On do sada nije pronađen, a postoje određene indicije da se utopio, zbog čega su se aktivirali i ronioci koji će pregledati dno mutnog Dunava.

Naravno, ne zanemaruje se i mogućnost da je uspeo u svom planu i da je pobegao od policije, te da se sada skriva.

Kako nezvanično saznajemo, reč je o Nemanji A, 21-godišnjem nagrađivanom kik-bokseru koji je početkom prošle godine uplovio u bračne vode.

Pre nekoliko godina, Grad Smederevo nagradilo je ovog mladića zbog zapaženih uspeha na državnim i međunarodnim takmičenjima.

Šta je navelo nagrađivanog sportistu da sa dvojicom uhapšenih pokuša da se domogne broda, istraga će utvrditi.

 

KOMENTARIŠI