Foto: Privatna arhiva FB

Nevena Slavković, mlada Kostolčanka, isplivala je hrabro svojim talentom i radom na modnoj sceni u Beogradu, dizajnirajući savremene torbe, praktične i elegantne.

Rođena u Požarevcu, detinstvo provela u Kostolcu, Srednju umetničku školu „Tehnoart Beograd“ završila kao učenik generacije, da bi nakon toga završila Fakultet primenjenih umetnosti u Beogradu, smer za Scenski dizajn, kao jedan od najboljih studenata.

Savremeni dizajn spojen sa željama - Kostolčanka Nevena Slavković 1
Foto: Pavle Kaplanec

 

Izložbe svojih radova imala je u Beogradu, Zagrebu, Ljubljani, Prijedoru, Pragu.

Savremeni dizajn spojen sa željama - Kostolčanka Nevena Slavković 2
Foto: Pavle Kaplanec

NEVEN manufakutra

Torba je neizostavni deo svakodnevnice, govori o čovekovoj potrebi, ali i o ukusu. Zato je dizajnerka Nevena želela da spoji praktično i elegantno kroz transformaciju oblika.

Želela je torbu uz koju će se dame osećati sigurno na bilo kom mestu. Neven torbe, izrađene od najfinije kože, jednostavno će vas  oduševiti! Uz ovakvu torbu nećete se preispitivati. Bićete istovremeno samouverene i opuštene jer ćete znati da vaše najvrednije stvari čuva elegantna torba od najfinije kože.

Savremeni dizajn spojen sa željama - Kostolčanka Nevena Slavković 3
Foto: Pavle Kaplanec

Posebnu notu im daje funkcija transformisanja oblika iz jednog u drugi. Na taj način odabranu kombinaciju možete uvek da osvežite novim oblikom torbe.

Kao dizajner, Nevena želi slobodu u kreiranju, ali je i damama ostavila slobodu da biraju detalje i boje. Nevena poručuje: „Kreacija je potpuna kad se spoje i moje i vaše ideje!“

KOMENTARIŠI