14 C
Pozarevac,RS
26.02.2024.

IMPRESSUM

URBAN GRAD POŽAREVAC

Naziv medija | URBAN CITY, samostalno elektronsko izdanje, web portal, IN000483

Glavni i odgovorni urednik | Bogdan Popović

Redakcija | I.P, B.P, A.K, V.P.

Administrator | WOLF Development

tel | 012/401-889, 062/565-707

e-mail | radiourbancity@gmail.com

USLOVI KORIŠĆENJA

Dobrodošli na portal www.urbancityradio.org, www.urbancity.rs (u daljem tekstu: URBAN CITY) zvaničnu prezentaciju “URBAN GRADA”. Urban Grad vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala pod uslovima koji se navode u daljem tekstu. Svakim pristupom portalu URBAN CITY ili bilo kom njegovom delu ili podsajtovima URBAN GRADA, smatra se da je korisnik upoznat sa svim pravilima i eventualnim rizicima koji nastaju iz korišćenja ovih veb strana, kao i da ih u celosti prihvata.

AUTORSKA PRAVA

URBAN GRAD vlasnik je autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) koji su objavljeni u elektronskom izdanju (www.urbancityradio.org, www.urbancity.rs) URBAN CITY. Svako narušavanje bezbednosti, neovlašćenih ulazaka, korišćenja logoa, korišćenje fotografija (u bilo kom obliku), pokušaja imitiranja sadržaja radi ostvarivanja ličnog interesa podleže zakonu o visokotehnološkom kriminalu. Korišćenje fotografija podleže tužbi Višem sudu u Beogradu.

Prenošenje tekstova ili delova tekstova, dozvoljeno je samo u obimu od maksimalno 200 slovnih znakova i to ISKLjUČIVO SA POČETKA TEKSTA – osim u slučaju kad je sa uredništvom URBAN GRADA postignut dogovor o drugačijim uslovima.

Prilikom ovakvog prenošenja obavezno je navođenje izvora (izvor: URBAN CITY) ispod naslova, i stavljanje linka na kraju sa usmerenjem na originalni tekst, naznakom ”ceo tekst pročitajte na”: (link).

U slučaju prenošenja teksta ili informacija iz teksta, suprotno navedenim pravilima, URBAN GRAD zadržava pravo da, u skladu sa Zakonom, protiv prekršioca pokrene sudski postupak radi zaštite autorskih i drugih srodnih prava i nadoknade štete.

URBAN GRAD će odmah razmotriti primedbe posetilaca koji smatraju da im je objavljivanjem sadržaja na portalu povređeno sopstveno autorsko pravo. U slučaju da se utvrdi da se radi o povredi autorskih prava, tekst, fotografija i dr. biće skinuti sa portala.

KOMENTARI POSETILACA

Kad je reč o interaktivnim sadržajima (komentarima posetilaca), URBAN GRAD zadržava pravo da ne objavi sadržaje kojima se povređuje privatnost nekog lica, uvredljive sadržaje kao i sadržaje koji su u suprotnosti sa odredbama Zakona o javnom informisanju. URBAN GRAD ne odgovara za komentare posetilaca koji su odraz njihovog mišljenja.

LINKOVI NA DRUGE VEB STRANICE
URBAN GRAD ne snosi odgovornost za sadržinu veb stranica izvan svog portala.

OGLAŠAVANjE
URBAN CITY nije odgovorna ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu, jer se radi o poslovnom odnosu između posetioca portala i oglašivača.

IZMENE I DOPUNE
URBAN GRAD može u svako doba izmeniti dopuniti Pravila.

Urban City web portal, 2009-2024