Foto: Promo

Kompanija PKC Wiring Systems DOO sa sedištem u Smederevu je specijalizovana za proizvodnju kablovskih snopova za industriju komercijalnih vozila, posebno za teške i srednje teške kamione.

U maju ove godine, kompanija je otvorila novo postrojenje u Požarevcu(na lokaciji Stare Šećerane) gde će biti obezbeđeni poslovi za građane Požarevca na različitim pozicijama.

Radna mesta su otvorena za sve zainteresovane kandidate svih obrazovnih profila. Prethodno iskustvo nije neophodno, s obzirom da je za sve novozaposlene obezbeđena adekvatna obuka za rad u proizvodnji.

Zaposlenima kompanije obezbeđen je organizovan prevoz i obuka, kao i mogućnost usavršavanja i napretka. Kroz programe brige o zaposlenima, kao što su sport za sve, vaučeri za bebe, novogodišnji paketići, pokloni za đake prvake, PKC Wiring System stvara entuzijastičan tim u kome preovladava pozitivno radno okruženje.

Ako ste odlučni da napravite pravi korak u Vašoj karijeri, prijavite se preko sledećeg linka https://www.pkcgroup.com/careers/serbia.html ili pošaljite prijavu na mejl adresu posao.pozarevac@pkcgroup.com .

Za sva pitanja, možete nas kontaktirati telefonom: 0600949733 ili 0600949505.

KOMENTARIŠI