62. Trka kroz Srbiju kreće iz Požarevca sredinom septembra

62. Trka kroz Srbiju kreće iz Požarevca sredinom septembra

Foto: Urban City / B.P. 2018.

U Požarevcu je u ponedeljak boravila delegacija Biciklističkog saveza Srbije predvođena predsednikom BS Srbije profesorom Radomirom Pavlovićem (u sastavu delegacije bili su i potpredsednik BSS Dušan Gojić i direktor marketinga trke Kroz Srbiju Nemanja Vajs ) u sklopu priprema naše najveće biciklističke manifestacije 62. Trke kroz Srbiju.

Delegaciju BS Srbije je primio gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović sa saradnicima.

-Povodom 62. Trke kroz Srbiju održali smo inivicalni radni sastanak sa rukovodstvom Biciklističkog saveza Srbije i dogovorili smo se o nastavku uspešne saradnje. Požarevac će ponovo biti mesto starta ove prestižne sportske manifestacije sredinom septembra – rekao je gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović.

Foto: Urban City / B.P.

Požarevac je da podsetimo dugi niz godina bio domaćin učesnicima karavana Trke kroz Srbiju, proglašen je i gradom domaćinom decenije, a prošlogodišnji ceremonijal svečanog otvaranja Trke i sam start 61. međunarodne biciklističke Trke Kroz Srbiju je nešto što će biciklisti iz 20 zemalja Evrope, Azije, Afrike, Amerike i Australije pamtiti celoga života baš kao i stanovnici Požarevca koji su najtoplije pozdravili učesnike.

-Jednostavno je: Tim koji pobeđuje se ne menja. A mi ćemo zajedno učiniti sve da predstojeća 62.Trka kroz Srbiju bude još bolja u svakom smislu. Još jednom se zahvaljujemo gradonačelniku Pavloviću, njegovim saradnicima, ali i svim Požarevljanima što su uz nas – kaže predsednik Biciklističkog saveza Srbije profesor Radomir Pavlović.

KOMENTARIŠI