Učenje stranih jezika u velikoj meri pomaže svakome ne samo da se pronađe bolji posao, nego i da se bude siguran u sebe.

U tom smislu je važno odabrati i odgovarajuću obrazovnu instituciju, koja pored kvaliteta edukacije, nudi i povoljne cene.

Škola stranih jezika Akademije Oxford Požarevac vam nudi pohađanje kurseva engleskog, nemačkog ili bilo kog drugog jezika. Znanje ćete steći od iskusnih profesora, a uz to će nesumnjivo biti oduševljeni i povoljnim cenama.Ipak, to nije celokupna ponuda ove škole, jer svaki kandidat stiče mogućnost i da sasvim besplatno pohađa jedan od online kurseva iz ponude.

  • Pisanje za web/blog
  • Kreativno pisanje
  • Poslovna komunikacija
  • Veštine prezentovanja
  • Upravljanje vremenom
  • Kreativno pisanje za decu
  • Mape uma
  • Brzo čitanje
  • Tehnike pamćenja
  • Organizacija učenja

Kursevi engleskog i nemačkog jezika za odrasle

Kandidati koji nemaju prethodno nikakvo predznanje, ne treba uopšte da brinu, jer Škola stranih jezika Akademije Oxford Požarevac nastavu usklađuje sa pravilima, koja podrazumeva takozvani Zajednički evropski referentni okvir za jezike – CEFR (The Common European framework for languages).

A taj jezički okvir podrazumeva ukupno šest nivoa, u okviru kojih se nastava organizuje i svaki od njih je prilagođen pravilima tog standarda. Da budemo precizni, tačno se zna šta bi trebalo da može da napiše ili razume kandidat na određenom nivou i na taj način se vrši i procena.

Početni nivo je A 1, a posle njega sledi viši početni, koji nosi oznaku A 2. Nivoi B grupe su namenjeni polaznicima sa srednjim znanjem, te su okarakterisani kao niži i viši srednji nivo, to jest B 1 i B 2. A za njima slede nivoi C grupe, odnosno niži i viši napredni nivo, koji nose oznaku C 1 i C 2.

Uz to što će pohađati kurs engleskog jezika ili nemačkog, svi polaznici će imati pravo i da odaberu jedan od ponuđenih online kurseva, (koje smo prethodno naveli gore u tekstu) što će biti u prilici da pohađaju potpuno besplatno.

Svaki pojedinačni kandidat će biti u mogućnosti da odabere upravo online kurs, koji obrađuje temu njemu zanimljivu.

Kursevi nemačkog i engleskog jezika za decu

Škola stranih jezika Akademije Oxford Požarevac brine I o najmlađim polaznicima za njih ima posebnu ponudu.

Dostupni su specijalistički kursevi engleskog jezika za decu, kao i nemačkog i mnogih drugih stranih jezika. Pažljivo se biraju predavači, koji vode ovakve edukacije, baš zato što se potrebama polaznika u tom periodu princip organizacije nastave i prilagođava.

Važno je naglasiti i to da će se svaki profesor maksimalno potruditi da gradivo i način njegovog prezentovanja uskladi sa afinitetima dece u tom uzrastu, kako bi što lakše razumeli i mogli da usvoje predviđene teme.

Svakako je dobro napomenuti i to da svako ko bude pohađao kurs nemačkog jezika za decu ima kasnije mogućnost i da pohađa edukaciju za odrasle i da ta znanja nadogradi.

Upis na kurseve engleskog i nemačkog jezika
Vrlo je važno da svako ko želi da pohađa kurs nemačkog ili engleskog jezika, odnosno bilo kog drugog, izvrši prijavljivanje i upiše se.

To možete učiniti ili direktno u prostorijama Škole stranih jezika Akademije Oxford Požarevac, koje su smeštene u Dunavskoj ulici broj 5 ili da osnovne informacije o sebi pošalje na mail adresu pozarevac@akademijaoxford.com i da prijavu izvrši na taj način.

Izuzev toga, otvorena je mogućnost i da svaki pojedinac prijavljivanje izvrši telefonski i to na jedan od sledećih brojeva 012 532 179, 069 20 10 584 i 069 30 60 584.

U toku radne sedmice, odnosno od ponedeljka do petka je Škola stranih jezika Akademije Oxford u Požarevcu otvorena u periodu od 08 do 21 čas, dok je radno vreme subotom od 09 do 14 h.

Predviđeno je da nastava bude organizovana u prostorijama škole, a u skladu sa trenutno aktuelnom epidemiološko situacijom i uz poštovanje važećih mera. Takođe, ako dođe do ikakvih promena u vezi sa organizacijom nastave, ona će biti prilagođena novim merama, a na vreme će biti informisan o tome svaki pojedinačni polaznik.

KOMENTARIŠI