Akcija požarevačke POLICIJE: UHAPŠEN DILER DROGE u Požarevcu

Akcija požarevačke POLICIJE: UHAPŠEN DILER DROGE u Požarevcu

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, A.Ž. je određeno zadržavanje do 48 sati i on je uz krivičnu prijavu priveden tužiocu

Foto: Urban City / B.P. // Ilustracija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su A.Ž. (1991) iz Požarevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Sumnja se da je on, u prethodnom periodu, na teritoriji Požarevca dvadesettrogodišnjem sugrađaninu prodao oko 54 grama marihuane, a nekoliko dana kasnije dvadesettrogodišnjoj devojci 5,4 grama ove opojne droge. Policija je kod njih dvoje, u odvojenim akcijama, prilikom pretresa pronašla ove količine marihuane spakovane u kesice.

Kasnije, u automobilu kojim je A.Ž. upravljao policija je u njegovoj garderobi pronašla 4,7 grama marihuane zapakovane u kesicu i novčanicu od 20 dinara u kojoj se nalazilo 0,2 grama ove opojne droge. On je, kako se sumnja, ovu drogu nameravao da proda dvadesetsedmogodišnjem mladiću koji je zatečen u automobilu kao suvozač.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, A.Ž. je određeno zadržavanje do 48 sati i on je uz krivičnu prijavu priveden tužiocu.

Protiv dvadesetsettrogodišnjeg mladića i devojke je, po nalogu tužilaštva, podneta krivična prijava u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojne droge, navodi se u saopštenju PU Požarevac.

KOMENTARIŠI