Ana Miljanić kandidat za narodnog poslanika na predstojećim izborima

Ana Miljanić kandidat za narodnog poslanika na predstojećim izborima

Gradski odbor SNS Požarevac jednoglasno je na sinoćnoj sednici predložio Anu Miljanić za narodnog poslanika na predstojećim parlamentarnim izborima.

Ana Miljanić rođena je u Požarevcu 1982. godine. Po profesiji je profesor fizičkog vaspitanja. Tokom svoje sportske karijere bavila se košarkom. Igrala je za Partizan, sa kojim je osvojila titulu prvaka Srbije, za Crvenu Zvezdu, sa kojoom je nastupala u Evrokupu, zatim za Vojvodinu, Igokeu, i imala kraću inostranu karijeru u Mađarskoj. Nakon završene igračke karijere bila je trener ženskih selekcija u Požarevcu.

Za člana Gradskog veća Grada Požarevca izabrana je 2016. godine, i bila je resorno zadužena za sport, omladinu i turizam. Tokom njenog mandata Grad Požarevac dobio je turistički cvet, najveće priznanje koje dodeljuje Turistička organizacija Srbije, i preršt drugih nagrada na sajmovima turizma. Pored toga, i Sportski savez Grada Požarevca proglašen je za najbolji u Srbiji.

Za narodnog poslanika izabrana je 2020. godine, sa liste Aleksandar Vučić – za našu decu. Kao narodni poslanik, član je Odbora za evropske integracije, a zamenik člana je u Odboru za kulturu i informisanje, Odboru za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva, kao i Odboru za zdravlje i porodicu.

5 KOMENTARA

    • MOJ DRUG KOSTIĆ JE USPEO DA JE SE OTRESE I BOGAMI BILO JE TEŠKO JER JE VRLO NAVALENTNA. SAD JE OPET SREĆAN SA SVOJOM ŽENICOM A NJOJ NEK JE DALEKO LEPA KUĆA TAKO KAŽE.MNOGO ZLA OSOBA ZA SVOJE GODINE.

  1. Znam i ja za tu aferu o kojoj je brijao grad. Zakacila se za njega kao pijavica i pokusavala na sve nacine da i pored njegove zene kojoj je pila krv ostane sa njim. Znam da je se jdva otresao. Ona nema ni srama ni obraza. Jesam zensko ali bih se ubila da tako nesto uradim. Sramota za zenski rod.

KOMENTARIŠI