Anđelka Prpić OPUŠTENO na buvljaku u Požarevcu(VIDEO)

Anđelka Prpić OPUŠTENO na buvljaku u Požarevcu(VIDEO)

Anđelka Prpić je bila gošća emisije "150 minuta" u kojoj se pojavila u bundi. Njena priča je dobar kontrast domaćoj estradi kojoj je važnije koliko nešto košta nego kako izgleda.

Voditelji su Anđelku pitali gde je kupila bundu u kojoj je sedela u studiju.

Ja sam svoju bundu kupila na podu, sedmi jul, Ivanjdan, Požarevac lokacija…vašar je u pitanju. Imate ove regularne tezge gde su sa etiketama stvari, a imate tamo malo iza bazena i sportske hale, na podu ljudi prodaju svašta. I ja sam tu našla svoju životinjicu – priča Anđelka.

A koliko je platila vašarsku bundu?

– Bićete ljubomorni ako vam kažem. Naravno da sam se cenkala. Obilazila sam kao mače oko slaninice. Tražili su mi 100 evra. Znaš kako to u Srbiji, šta god da ti treba, da treba da završiš, sve je nekako sto. I onda su mi rekli 100, ja sam rekla – ma ne dolazi u obzir, i otišla sam da popijem hladno osvežavajuće alkoholno piće, ispod šatora, kako to biva na vašarima. Pa sam onda pustila da se oni malo krčkaju, pa sam se ja krčkala, pa sam se vraćala, i na kraju samo je dobila za 40 evra – ispričala je Anđelka.

Ona je u nastavku rekla da je upoznala neke divne ljude koji su joj “osvestili momenat da ne moramo nositi pravo krzno jer ima divnog veštačkog”, pa je televiziji i voditeljima ostavila svoju “bundu sa vašarskog poda” za fundus.

KOMENTARIŠI