PODELI
Foto: Promo

369 total views, 15 views today

Popularna glumica Anđelka Prpić je glavni protagonista ove fantastične predstave, nastale iz pera Nebojše Romčevića, jednog od najboljih scenarista današnje Srbije, dok režiju potpisuje proslavljeni glumac i režiser Branko Đurić Đura.

Foto: facebook

Šarmantna Anđelka omiljena širom EX YU prostora, inače Požarevljanka, u ovoj predstavi igra Jovanku Joku Jakovljević, bankarku staru 32 godine. Joka je mlada žena koja gradi karijeru onim što ima (pameti i znanja ponajmanje) u surovom korporativnom svetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može da razreši sama: čitava vojska likova (u kojima se našla) joj u tome pomaže stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njenu sobu… Ovaj je svet skrojen tako naopako da izgleda da je svaka žena bar jednom naletela na svog Harvija Vajnstina. Zadovoljstvo je njegovo, kajanje njeno…

Predstava “Šta me snađe” u kojoj će Požarevljani moći da uživaju biće odigrana u četvrtak, 1. februara 2018. od 20,oo sati u velikoj sali Centra za kulturu Požarevac.

KOMENTARIŠI