PODELI

Arriva Litas obaveštava građane da, u znak protesta zbog nepreduzimanja mera od strane institucija i nadležnih organa Republike Srbije protiv, kako se navodi u saopštenju za medije, nezakonitosti u postupku javne nabavke za izbor privatnog partnera za usluge prevoza na teritoriji grada Požarevca, dana 25.9.2020. godine, na jedan sat obustavlja saobraćaj na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ukoliko do ponedeljka 28.9.2020.godine predstavnici Arriva Litas ne budu pozvani na razgovor od strane nadležnih organa, posebno od strane gradonačelnika grada Požarevca, kako se navodi, istoga dana uslediće celodnevni prekid saobraćaja.

Izvinjavamo se građanima zbog neprijatnosti koje će imati i molimo za razumevanje zbog prekida saobraćaja na koji smo prinuđeni. Aktivnosti koje preduzimamo, javni protesti, pisma koje šaljemo nadležnim organima, obraćanje medijima i prekid saobraćaja nisu isključivo u interesu Arriva Litas već u krajnjoj liniji i lokalne zajednice kao i građana koji u njoj žive, zaključuje se u saopštenju koje je prosleđeno medijima.

KOMENTARIŠI