Asfaltiran sportski teren u Kasidolu i počeli radovi na rekonstrukciji Hajduk Veljkove...

Asfaltiran sportski teren u Kasidolu i počeli radovi na rekonstrukciji Hajduk Veljkove ulice u Požarevcu

Do kraja meseca u Požarevcu će se sprovesti i asfaltiranje ulice Jovana Šerbanovića dužine 375 metara, vrednosti 32 miliona dinara

Gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović sa saradnicima obišao je radove na asfaltiranju sportskog terena u Kasidolu i početak kapitalne investicije, rekonstrukcije Hajduk Veljkove ulice  u Požarevcu.

Foto: Grad Požarevac

U Kasidolu se asfaltira sportski teren i uređuje se parking prostor ispred mesne zajednice, vrednost ove investicije je 3 miliona i 60 hiljada dinara a površina koja se asfaltira je 1485 metara kvadratnih.

Foto: Grad Požarevac

Gradonačelnik Bane Spasović je izjavio da je ovo peti sportski teren koji je urađen u prethodnih nekoliko meseci. On je još dodao da za ovo gradsko rukovodstvo ne postoje građani prvog i drugog reda i da se zato investira na celoj teritoriji Grada Požarevca, on je najavio da će za nekoliko dana biti otvorena javna nabavka za Mariborsku ulicu u Kasidolu koja je dužine 155 metara a za ove namene je predviđeno 1,5 miliona dinara.

Foto: Grad Požarevac

Predsednik MZ Kasidol Petar Milenković se zahvalio gradonačelniku i njegovom timu na asfaltiranju sportskog terena koji se komplet radi nakon 30 godina.

On je još dodao da je to od velikog značaja za selo zato što se tu okupljaju mladi i održavaju se razne manifestacije između kojih i 50. jubilarni turnir u malom fudbalu.

Foto: Grad Požarevac

Kada je u pitanju rekonstrukcija Hajduk Veljkove ulice u Požarevcu gradonačelnik je rekao da je vrednost asfaltiranja 65 miliona dinara i da se radi 1324 metra, a radiće se zamena azbestnih vodovodnih cevi u vrednosti od 16,5 miliona dinara tako da će se na tom mestu ukupno uložiti 81,5 miliona dinara.

Foto: Grad Požarevac

Inače Hajduk Veljkova ulica ide od centra grada do etno parka Tulba gde se nalazi kompleks posvećen Požarevačkom miru.

Do kraja meseca u Požarevcu će se sprovesti i asfaltiranje ulice Jovana Šerbanovića dužine 375 metara, vrednosti 32 miliona dinara.

KOMENTARIŠI