Bez kiše za uranak, biće i sunca

Bez kiše za uranak, biće i sunca

Foto: Urban City // arhiva

Iznad našeg regiona je vlažna vazdušna masa, pa se i danas očekuje smena sunčanih perioda i krakotrajnih pljuskova. Slično i narednih dana.

Jutarnja temperatura od 5 stepeni, najviša dnevna do 23.

U Požarevcu više oblaka nego u subotu. U pojedinim delovima grada moguć je pljusak. Temperatura do 20 stepeni.

U ponedeljak pretežno sunčano i toplo, u košavskom području u drugom delu dana uz umeren, a tokom noći i jak, jugoistočni i istočni vetar.

Krajem dana i tokom noći na jugozapadu zemlje postepeno naoblačenje sa kišom. Najniža temperatura od 6 do 10, najviša dnevna od 19 do 23 stepena.

U utorak promenljivo oblačno, u zapadnoj polovini zemlje (zapad Vojvodine, zapadna i jugozapadna Srbija) mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab i umeren, u košavskom području i jak, južni i jugoistočni, na jugu Banata i u donjem Podunavlju i sa udarima olujne jačine. Najniža temperatura od 8 do 14, najviša dnevna od 20 do 23 stepena.

sredu promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar umeren i jak južni i jugoistočni, posle podne i uveče u slabljenju. Najniža temperatura od 9 do 13, najviša dnevna od 20 do 23 stepena.

KOMENTARIŠI