BIZARNO u Braničevskom okrugu: Pijan na vašaru ukrao “juga” pa kombi, a...

BIZARNO u Braničevskom okrugu: Pijan na vašaru ukrao “juga” pa kombi, a onda se krio danima od policije

A.S. je, u alkoholisanom stanju, najpre ukrao „juga“, pa kombi, a onda se tri dana krio od policije izvan sela.

Na osnovu sporazuma o priznanju krivice, A.S. (21) iz Topolovnika osuđen je pred Osnovnim sudom u Velikom Gradištu na sedam meseci zatvora, uslovno na dve godine, zbog neovlašćenog korišćenja tuđeg vozila, pišu Novosti.

Ovo krivično delo on je, u dva navrata, počinio u noći između 2. i 3. avgusta, vraćajući se pijan sa vašara u Velikom Gradištu. Usput je, ispred jedne kuće, opazio parkirani „jugo“ sa ostavljenim ključevima u kontakt-bravi motora. Ušao je u auto i vozio se njime sve dok je bilo benzina u rezervoaru. Nakon toga je napustio vozilo i tada spazio parkirani kombi firme „Eskom“, takođe sa ostavljenim ključevima. Ušao je u vozilo i odvezao se, ali su ga videli radnici ove firme i odmah alarmirali policiju. Ubrzo je nastala potera, ali je A.M. uspeo da napusti vozilo i pobegne u šipražje. Tu se krio naredna tri dana, nakon čega je lociran i uhapšen.

Prilikom saslušanja kod osnovnog javnog tužioca, on je priznao delo i zatim osuđen na uslovnu zatvorsku kaznu, uz obavezu plaćanja sudskih troškova.

KOMENTARIŠI