BOGATSTVO PREKO NOĆI: Požarevljanin žali za 14.800 evra

BOGATSTVO PREKO NOĆI: Požarevljanin žali za 14.800 evra

Malo Evropa, malo Južna Amerika. A zamalo fantastičan dobitak od približno 14.800 evra! I stvarno, baš je malo nedostajalo MOZZART-ovom igraču koji je tiket sastavio na uplatno-isplatnom mestu u Požarevcu, da se doslovce preko noći obogati

Malo Evropa, malo Južna Amerika. A zamalo fantastičan dobitak od približno 14.800 evra! I stvarno, baš je malo nedostajalo MOZZART-ovom igraču koji je tiket sastavio na uplatno-isplatnom mestu u Požarevcu, da se doslovce preko noći obogati.

Foto: MOZZART

Gađao je pet prelaza. Počeo u popodnevnom terminu, dvema utakmicama Kupa Danske, nastavio Drugom ligom Kolumbije i Kupom Venecuele – na susretu Deportivo Tahira – Zamora golovi padali u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena i osmom minutu posle 90. za prelaz X-2 – nestvarno dobro delovao je ovaj tiket, na kome se za fantastičan dobitak čekao sam susret prvenstva Kolumbije. U pitanju je meč Atletiko Nasional – Bačaramanga. Početak u pola četiri jutros po našem vremenu. Gađao je prelaz X-1, međutim, problem je nastao već u prvom delu koje su gosti rešili u svoju korist (2:1), a na kraju i slavili pogotkom u petom minutu nadoknade (3:2), pa je propuštena fina šansa za veliku zaradu.

Na 100 uloženih dinara s kvotom 16.988 potencijalni dobitak iznosio je 1.749.805 dinara, uključujući i BONUS u iznosu od 50.965 dinara, odnosno 3% na pet odigranih parova bez konačnog ishoda na tiketu.

NAPLATI PROMAŠAJ: kako je na tiketu promašen jedan par, a ukupna pogođena kvota iznosila je više od 999, ovaj igrač podigao je STO PUTA VEĆU SUMU OD ULOŽENE, u ovom slučaju 10.000 dinara.

KOMENTARIŠI