Brajan Feri ponovo u Beogradu!

Brajan Feri ponovo u Beogradu!

Brajan Feri je jedan od najinovativnijih i najuticajnijih pevača i liričara u istoriji pop muzike, sa originalnom vokalnom briljantnošću i elegancijom koja oduzima dah

Britanska muzička legenda, Brajan Feri, nastupiće 7. septembra u Štark areni, u okviru njegove britanske i evropske turneje, sa svojim neverovatnim živim nastupom.

Ulaznice za koncert britanske muzičke legende Brajana Ferija su od danas u prodaji i mogu se naći po ceni od 3.330, 3.500, 3.700 i 4.490 dinara na blagajnama Arene, „Bilet centra“, „Eventima“ kao i putem interneta.

Brajan Feri je jedan od najinovativnijih i najuticajnijih pevača i liričara u istoriji pop muzike, sa originalnom vokalnom briljantnošću i elegancijom koja oduzima dah.

Od prvih snimaka sa grupom „Roksi mjuzik“ početkom 1970, Brajan Feri se istakao kao jedinstvena muzička pojava, a u svojoj dugoj karijeri, izdao je 15 albuma od kojih su mnogi dosegli platinaste tiraže.

Šarmer za sve generacije, Feri, će 7. septembra u Štark Areni izvesti klasične hitove iz njegovog solo repertoara i diskografije grupe „Roksi mjuzik“, među kojima su Let’s Stick Together, Slave to Love, Don’t Stop The Dance, Kiss and Tell, Love Is The Drug, These Foolish Things, Price of Love, I Put a Spell on You

Brajan Feri je svojim izgledom, stilskom originalnošću, sofisticiranim tekstovima i muzikom baziranom na nostalgičnim odnosom prema staroj rokenrol eri iz 50-ih inspirisao niz bendova novog talasa i novog romantizma, među kojima su „Djuran djuran“, „Dipeš mod“, „Spandau balet“, „Hjuman lig“ i drugi.

KOMENTARIŠI