BREŽANE: Asfaltirane ulice u dužini od 601 metra(FOTO)

BREŽANE: Asfaltirane ulice u dužini od 601 metra(FOTO)

Naselje Brežane dobilo je novi asfalt u dužini od 601 metra, investicija je iznosila 4.200.000 dinara.

Gradonačelnik Požarevca Bane Spasović, obišao je radove u naselju Brežane, koje izvodi PZP Požarevac. Asfaltira se kružna ulica u ovom naselju dužine 601 metra, a radovi na ovom projektu iznose 4.200.000 dinara.

Foto: Urban City

Gradonačelnik je u razgovoru sa meštanima Brežana,  rekao da je  budžet grada Požarevca  ravnomerno raspoređen tako da 1/3 budžeta ide na grad Požarevac, 1/3 na gradsku opštinu Kostolac a 1/3 budžeta ide na seoska naselja a u ovoj godini opredeljena su sredstva iz budžeta grada Požarevca u ukupnom iznosu preko 300.000.000 dinara za ove radove.

Foto: Urban City

Tako da neće biti zapostavljanja u investicijama ni jednog dela grada ni sela.

Foto: Urban City

Odbornik u Skupštini grada Požarevca Dejan Jovanović, napomenuo je da ovim asfaltiranjem naselje Brežane dobija pokrivenost asfaltom oko 80%. U narednom periodu ostale ulice biće nasute rizlom i polako će se i one pripremati za asfaltiranje.

Foto: Urban City

Miodrag Stojković u svojstvu nadzornog organa, je istakao da je asfaltna masa odgovarajućeg kvaliteta, da se radovi izvode po propisima i da očekuje da zbog dobrih vremenskih uslova radovi bi mogli i da budu završeni pre predviđenog roka.

Foto: Urban City

U obilasku radova u naselju Brežane pored gradonačelnika Baneta Spasovića bili su i predsednik Skupštine grada Požarevca Bojan Ilić, član gradskog veća Dalibor Miljković i članovi saveta mesne kancelarije naselja Brežana.

Foto: Urban City

KOMENTARIŠI