Požarevačka policija uhapsila je Bobana P. (34) iz sela Ćirikovac zbog sumnje da je u nedelju uveče u porodičnom domu brutalno pretukao suprugu D. P. (28), i to pred dvoje maloletne dece.

Kako nezvanično saznajemo, Boban P., koji je odranije poznat policiji po nasilju, u nedelju je došao kući pijan i počeo da maltretira ukućane.

I roditelji mu bili tu

Psovao je suprugu i lomio stvari po kući. Onda je nasrnuo na nesrećnu ženu, koja je pokušala da ga spreči u demoliranju kuće. Počeo je da je šutira, šamara, udara svuda po telu – navodi naš izvor upućen u istragu.

U kući Bobana P. u tom trenutku nalazili su se njegovi roditelji i dvoje dece od šest i tri godine, koja su gledala brutalno zlostavljanje.

D. P. je u jednom trenutku uspela da se izvuče iz sobe i sa svekrom pozove policiju. Kada je Boban to shvatio, odmah je pobegao – objašnjava naš sagovornik.

Međutim, posle dva dana nasilnik se pojavio u policijskoj stanici u Kostolcu i prijavio se.

Niko ne zna gde se nalazio za to vreme, niti se javljao porodici. Sumnja se da se krio u Beogradu, pošto je zaposlen u jednoj građevinskoj firmi. Odmah je prebačen u požarevačku policiju, gde je proveo dva dana u pritvoru – kaže naš izvor.

Žalba tužilaštva

Nakon isteka 48 sati, osumnjičeni je saslušan u tužilaštvu.

Tužilac je predložio da mu se odredi pritvor do 30 dana da ne bi uticao na svedoke i ponovio krivično delo za koje se tereti. Međutim, sudija za prethodni postupak u Osnovnom sudu u Požarevcu odbio je taj predlog, pa mu je odredio meru zabrane prilaska supruzi na 50 metara udaljenosti. Osnovno tužilaštvo u Požarevcu najavilo je da će se žaliti na tu odluku jer smatraju da su razlozi sa određivanja pritvora opravdani, pogotovu zbog toga što je on već osuđivan za nasilničko ponašanje, a i ranije je dva puta prijavljivan za nasilje u porodici – dodaje naš sagovornik.

Gađao sudiju flašama

ZABRANJENO MU DA IDE NA UTAKMICE

Kako nezvanično saznajemo, Boban P. ima istoriju nasilničkog ponašanja.

On je pre nekoliko godina osuđen za nasilničko ponašanje na sportskim terenima jer je napao sudiju na fudbalskoj utakmici gađajući ga pivskim flašama. Zbog toga je bio uslovno i novčano kažnjen, a određena mu je i mera zabrane prisustvovanja na utakmicama u Ćirikovcu. Kad se u tom selu igra fudbal, on odlukom suda, u vreme dok utakmica traje, provodi u policijskoj stanici – dodaje naš izvor.

KOMENTARIŠI