Foto: Urban City // B.P.

Centar za kulturu Požarevac raspisao je tender za iznajmljivanje bine i binske opreme za održavanje Viminacijum festa – Mitovi danas.

Vrednost javne nabavke iznosi 2.570.833,00 dinara za 7 dana održavanja festivala, ali se bina iznajmljuje još dva dodatna dana zbog montaže i demontaže bine i opreme.

Festival bi trebalo da ima binu na tri pozicije, jedna, kako se navodi u dokumentaciji biće smeštena u areni gde će maksimalni kapacitet biti oko 2.500 gledalaca. Zatim u prostoru Limes 1 na otvorenom i Limes 2 u zatvorenom prostoru.

Pružalac usluga obezbeđuje, i cena obuhvata, svu opremu, prevoz do mesta održavanja manifestacije i odvoz sa mesta manifestacije, neophodno ljudstvo i tehniku za montiranje i demontiranje opreme, osiguranje opreme, tehnike i ljudstva. Cena zakupa obuhvata i sve ostale i ukupne troškove koje pružalac usluga ima prilikom realizacije ove javne nabavke, navodi se u dokumentaciji tendera.

Naručilac zadržava pravo da u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom otkaže korišćenje usluge zakupa ili da promeni obim korišćenja usluge zakupa, o čemu će pružalac usluge biti obavešten najkasnije do 17.8.2021. godine.

Tender je otvoren do  30. julaa festival će biti održan krajem avgusta.

KOMENTARIŠI