Kako prenosi televizija SAT, Milić je izašao iz kuće na Badnji dan oko 10 časova sa namerom da ode do prodavnice kako bi kupio namirnice za Božić. Međutim, nije se vratio do kasnih sati, pa je njegov nestanak prijavljen sutradan. Policija je započela potragu međutim, nije uspela da ga nađe.

 Na svu sreću, njegov komšija je u nedelju naišao na bunar pored koga je stajala torba sa namirnicama i iz koga su se čuli Jezdimirovi vapaji za pomoć. Kada je pogledao u bunar, zapazio je da u njemu sedi Jezdimir, sa rukama i nogama primaknutim grudima. Tada je otišao do veterinarske stanice i zajedno sa veterinarom pozvao policiju.

Sa policijom koja je u najkraćem roku stigla do centra sela gde ga je pokupila odvezao se do bunara u kojem se nalazio Jezdimir, koji se žalio na bol u stomaku. Nakon toga ubrzo je na lice mesta stigla i vatrogasna služba koja je izvukla Jezdimira iz bunara.

Milić je prebačen u požarevačku Opštu bolnicu gde mu je dijagnostikovana hipotermija. Na sreću preloma nema, međutim uočljivi su hematomi i oguljotine koje su verovatno nastale usled pada sa visine.

KOMENTARIŠI