Danas i u petak toplije, od subote novi pad temperature

Danas i u petak toplije, od subote novi pad temperature

Foto: Urban City // B.P.

Ujutro na jugu i jugoistoku Srbije sa slabim mrazem, a u većini krajeva vedro. Pre podne na severu i zapadu, a od sredine dana i u ostalim krajevima umereno oblačno i osetno toplije.

Krajem dana i tokom noći na severu i severoistoku mestimično sa kratkotrajnom kišom. Vetar slab i umeren, u planinskim predelima povremeno i jak, južnih pravaca.

Najniža temperatura od -2 do 6 stepeni, a najviša od 15 do 21 stepen.

U Požarevcu promenljivo oblačno, a u toku noći povremeno kiša. Temperautra od 4 do 18 stepeni.

Foto: TWC screenshot

Petak: Promenljivo oblačno i toplo. Vetar umeren do jak, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od 3 do 10 stepeni, a najviša od 17 do 23 stepena. Uveče i tokom noći mestimično sa kišom i pljuskovima.

01.04.2023. Subota: Promenivo oblačno, nestabilno i malo hladnije, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, na visokim planinama sa susnežicom i snegom. Vetar umeren, na istoku Srbije i u planinskim predelima povremeno i jak zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 6 do 11 stepeni, a najviša od 14 do 19 stepeniUpozorenje: Lokalna pojava grmljavina sa količinom padavina ≥ 10 l/m² u periodu do 3h, verovatnoća 90%.

02.04.2023. Nedelja: Promenivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, na visokim planinama sa susnežicom i snegom. Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od 4 do 9 stepeni, a najviša od 13 do 18 stepeniUpozorenje: Lokalna pojava grmljavina, verovatnoća 80%.

KOMENTARIŠI