Nick Cave, Foto: Nick Cave YT Channel screenshot

Drugog dana na Tvrđavi, Glavnu binu će uz Nicka Cavea i Masked Wolfa, svojim nastupima obeležiti Molchat Doma i Shouse, a obližnja mts Dance Arena će osim trojca Maceo Plex – Honey Dijon – Denis Sulta, biti u znaku i sjajne Brine Knauss.

Na Visa Fusion bini će se čuti raznovrsni muzički žanrovi, od hip hopa do trapa i electro popa, uz nastupe Prti Bee Gee-a, Smoke Mardeljana, Marčela, Bojane Vunturišević, Pocket Palme i posebnog Bassivity showcase-a. Explosive bina nastavlja da grmi uz headlinere The Exploited, Misconduct i Discharge. Oaza alternativne elektronike, omiljena i apgrejdovana No Sleep Novi Sad bina na novoj, većoj lokaciji rejvovaće uz parišku underground Possession postavu i glavna imena kao što su Dax J, Hector Oaks, Parfait i Cera Chin. Trap raj, Gang Beats bina dovodi više od deset izvođača, među kojima su i Crni Cerak & Lacku.

Jednodnevne ulaznice mogu se kupiti po promo cenama koje iznose 3.990 dinara za petak, 4.490 dinara za subotu i 2.990 dinara za nedelju. Za danas je u ponudi i Fan pit po ceni od 3.990 dinara. U prodaji su i dnevne VIP ulaznice, kao i četvorodnevni VIP paket po ceni od 41.000 dinara. Ulaznice su na festivalskim kapijama, na festivalskom sajtu, kao i na prodajnim mestima i onlajn na stranicama Gigs Tix-a.

KOMENTARIŠI