Danas toplo, mestimično sa kišom, od nedelje osetno hladnije u Požarevcu

Danas toplo, mestimično sa kišom, od nedelje osetno hladnije u Požarevcu

Jutarnja temperatura oko 10, najviša dnevna oko 15

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, mestimično sa kišom ili kratkotrajnim pljuskom, toplo.

Vetar će biti slab i umeren, u košavskom području i na planinama povremno jak, jugoistočni. Jutarnja temperatura od 4 do 10, najviša dnevna od 12 do 17 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

I u Požarevcu pretežno oblačno, povremeno sa kišom ili kratkotrajnim pljuskom, toplo. Vetar slab i umeren jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 10, najviša dnevna oko 15.

U subotu toplo, oblačno s kišom, na jugozapadu, jugu i jugoistoku i sa pljuskovima i grmljavinom. U košavskom području i na planinama jak i olujni južni i jugoistočni vetar.

Od nedelje, 18. marta, u severnim i centralnim delovima osetno hladnije, pad temperature za 10 do 15 stepeni, mestimično kiša i vlažan sneg, u brdsko-planinskim predelima stvaranje snežnog pokrivača. Manji snežni pokrivač ponegde i u nižim predelima. Duvaće umeren i jak severozapadni vetar.

Od ponedeljka oblačno i hladno, mestimično kiša i vlažan sneg, u brdsko-planinskim predelima stvaranje snežnog pokrivaca. Manji snežni pokrivač ponegde i u nižim predelima.

KOMENTARIŠI