Danas uglavnom oblačno, od sutra sve hladnije

Danas uglavnom oblačno, od sutra sve hladnije

Trg oslobođenja 2020. godine, Foto: Urban City

Samo ujutru i pre podne u centralnim, južnim i istočnim krajevima, mestimično sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom.

Vetar će biti slab, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 1 do 6 stepeni, a najviša dnevna od 6 do 10 stepeni Celzijusa, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vreme u Beogradu

U Beogradu će biti umereno do potpuno oblačno i suvo. Vetar slab, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura oko 4, a najviša dnevna oko 8 stepeni Celzijusa.

Izgledi vremena za sedam dana – do 14. januara

Do kraja nedelje umereno do potpuno oblačno i hladnije sa padavinama, a samo u subotu na severu i zapadu uglavnom suvo. U brdsko – planinskim predelima sa snegom, a u nižim predelima mešovite padavine, kiša i sneg.

U petak i nedelju kiša će se ponegde na jugu i jugozapadu lediti pri tlu. Za dane vikenda očekuje se stvaranje, odnosno povećanje visine snežnog pokrivača u većem delu Srbije.

U ponedeljak postepeni prestanak padavina. U utorak suvo i hladno. U sredu novo naoblačenje sa padavinama, u nižim predelima sa kišom i snegom, a u višim predelima sa snegom.

KOMENTARIŠI