Foto: Urban City / B.P.

JKP “Komunalne službe” Požarevac uputilo je javni poziv svim korisnicima grobnih mesta, poznatim i nepoznatim nosiocima prava korišćenja grobnih mesta na Starom groblju u Požarevcu da se u roku od 6 meseci od dana objavljivanja poziva jave u službu „Grobljanske usluge” na Starom groblju, radi uplate neplaćenih godišnjih taksi na ime zakupa i održavanja, kao i radi izjašnjavanja za produženje roka zakupa.

JKP „Komunalne službe” Požarevac poziva sve korisnike grobnih mesta na obavezu plaćanja godišnjih taksi na ime zakupa i održavanja i uvođenja u registar svih neregistrovaiih korisnika grobnih mesta, kao i da prijave neregistrovane grobove i sporne slučajeve u navedenom roku.

Foto: Urban City / B.P.

U suprotnom, bez ostavljanja dodatnog roka prema svima koji ne izvrše navedenu obavezu primeniće se odredbe Zakona o sahranjivanju i grobljima i Odluka o upravljanju grobljima i sahranjivanju na teritoriji Grada Požarevca. Sve informacije u vezi s ovim pozivom mogu se dobiti svakog radnog dana od 8,oo do 14,oo sati u službi „Grobljanske usluge” na telefon br. 012/550-123.

KOMENTARIŠI