Gradonačelnik Grada Požarevca Saša Pavlović i predsednik Gradske opštine Kostolac Serdžo Krstanoski sa saradnicima obišli su radove na asfaltiranju ulice Kneza Lazara u Kostolcu koja vodi ka “Dragulju”.

Vrednost ovih radova je preko 23 miliona i 700 hiljada dinara, dužina je 900 metara i 5,5 metara širine kolovoza, urađeni su trotoari širine 1,5 metara.

Gradonačelnik Grada Požarevca Saša Pavlović je ovom prilikom izjavio da je ova ulica od velikog značaja za meštane ali i za samo pristanište gde se očekuje povećan broj turista.

SAŠA PAVLOVIĆ, Foto: Urban City / I.P. / arhiva

Pavlović je još dodao da su u toku radovi u Gradu Požarevcu u vrednosti od preko 23 miliona dinara, a reč je o uređenju parking prostora u ulici Vojvode Dobrnjca uz ogradu bolnice u vrednosti od preko 7 miliona dinara, sanacija trotoara u ulici Voje Dulića od Starog korzoa do Lenjinove ulice u vrednosti 4 miliona i 350 hiljada dinara, popločava se 154 metara i širine 4,5 metra, asfaltiraju se ulice u mesnoj zajednici Čačalica, Sestroljinska i Bore Stankovića od skoro 9 miliona dinara ukupne dužine 510 metara i rehabilituju se trotoari u Kosmajskoj ulici vrednosti preko 3 miliona dinara dužine 150 metara.

Foto: Urban City / B.P.

Više fotografija na sajtu pozarevac.rs.

KOMENTARIŠI