FOTO: URBAN CITY

Predsednik Skupštine opštine Veliko Gradište Vladimir Štrbac i zamenik predsednika opštine Slađan Marković danas su, kao poseban vid javnog priznanja za pruženu pomoć građanima u borbi protiv kovid-19, zaslužnim zdravstvenim radnicima i službama Doma zdravlja u Velikom Gradištu svečano dodelili plakete i pohvale.

“Kao što vam je poznato, ulaganje u zdravstvo i zdravstveni sistem naše opštine je jedna od najbitnijih stvari koje prate politiku naše opštine. I to, sa jedne strane, pre svega podrazumeva ulaganje u opremu i infrastrukturu gde danas možemo videti, pored svih, da kažem zlonamernih, kritika koji su taj projekat pratile, da opština Veliko Gradište dobija jedan od najmodernihih i najopremljenijih domova zdravlja u našoj zemlji i na našim prostorima.“, rekao je Štrbac i poručio da je mnogo bitnije ulaganje u ljude jer oni čine bogatstvo ove opštine te da je dodela plaketa simboličan korak upravo u tome.

Plakete za pruženu pomoć građanima u borbi protiv kovida-19 dodeljene su doktoru Miodragu Jovanoviću, medicinskoj sestri Nevenki Radosavljević i medicinskom tehničaru Miodragu Rajčiću.

Ispred Službe za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva pohvalu je primio doktor Nedeljko Vasić, dok je kao predstavnicima Službe za radiološku i laboratorijsku dijagnostiku pohvala uručena doktoru Marku Pokrajcu i doktorki Maji Ivanović.

“Hvala vam na svemu što ste učinili za građane naše opštine i za građane drugih opšptina sa teritorije Braničevskog okruga.“, rekao je predsednik Skupštine i, ujedno, zahvalio i direktorki Doma zdravlja doktorki Ljiljani Stevanović jer je imala sluha da predloži radnike upravo prema ljudskim i profesionalnim kvalitetima.

Predsednik je, ovom prilikom, pozvao sve radnike Doma zdravlja da, ukoliko imaju, dostave i druge predloge koji zaslužuju ovakvo priznanje.

KOMENTARIŠI