Dogradnja PU “Majski cvet“: Radovi teku po planu

Dogradnja PU “Majski cvet“: Radovi teku po planu

Dogradnja vrtića obuhvatiće izgradnju sportske hale za potrebe vrtića i dogradnju još dva odeljenja sa pratećim poslovnim prostorom i mokrim čvorovima čime će se kapacitet ovog objekta povećati za boravak još 30 mališana.

Dve nedelje po polaganju kamena temeljca za dogradnju sportske hale i novih prostorija u Predškolskoj ustanovi “Majski cvet“ u Velikom Gradištu, predsednik opštine, Dragan Milić, obišao je sa svojim saradnicima započete radove.

Foto: Opština Veliko Gradište

Da se radovi odvijaju po predviđenom planu uverio se na licu mesta, u pratnji direktorke ove ustanove, Slavice Janković, i šefa gradilišta. Dogradnja vrtića obuhvatiće izgradnju sportske hale za potrebe vrtića i dogradnju još dva odeljenja sa pratećim poslovnim prostorom i mokrim čvorovima čime će se kapacitet ovog objekta povećati za boravak još 30 mališana.

Sredstva za dogradnju je, pored opštine, obezbedio i Kabinet ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku preko Programa za sufinasiranje mera populacione politike jedinica lokalne samouprave u Republici Srbiji u 2018. godini.

KOMENTARIŠI