Dragan Bonić od juče nije trener odbojkaškog kluba “Mladi radnik” Požarevac, prenosi Sportski žurnal.

Posle 13 godina koliko je proveo u svom Mladom radniku, Dragan Bonić od juče više nije u jatu superligaša iz Požarevca! Prema rečima prvog stručnjaka, juče je obavljen razgovor sa čelnim ljudima kluba i došlo je do dogovora da svako krene svojim putem.

O detaljima, iz „prve ruke“ preneo je Bonić:

– Imao sam ugovor na dve godine, 1. maja mi ističe u klubu. U razgovoru sa ljudima iz uprave odlučio sam da ne produžim vernost. Klubu želim mnogo uspeha u daljem radu, proveo sam mnogo godina u njemu. Vreme je za promene.

Kakve konkretne?

– Prvo želim jedno dobro resetovanje posle prilično turbulentne sezone koju smo imali. Iza nas je težak period, u kome smo uspeli da budemo drugi na polusezoni, da igramo polufinale Kupa Srbije. Rezultati u prvom delu govore o tome, kao i u nastavku, kada su se dešavale i neke promene koje su evidentno uticale na rezultate. Dakle, imam ideju ali o tom potom.

Ostajete u Srbiji, ima li na vidiku neko inostranstvo?

– U naredim danima obaviću razgovore sa klubovima što domaćim, što u inostranstvu pa ćemo da vidimo. Otvoren sam za saradnju i kao što uvek volim da kažem- idemo dalje! – završio je Bonić.

KOMENTARIŠI