DRAMA KOD VELIKOG GRADIŠTA: Tuča na turniru u malom fudbalu, fudbaler pao...

DRAMA KOD VELIKOG GRADIŠTA: Tuča na turniru u malom fudbalu, fudbaler pao u KOMU!

N.P. (43) iz Topolovnika, igrač fudbalske ekipe veterana „Timić i drugari“, zadobio je teške telesne povrede zbog kojih je pao u komu, u tuči koja je izbila na turniru u malom fudbalu u tom selu.

N.P. (43) iz Topolovnika, igrač fudbalske ekipe veterana „Timić i drugari“, zadobio je teške telesne povrede zbog kojih je pao u komu, u tuči koja je izbila na turniru u malom fudbalu u tom selu, saznaju Novosti.

U tuči igrača i navijača, on je zadobio udarac pesnicom u glavu, od kojeg je pao i glavom udario u betonsku podlogu, posle čega je izgubio svest. Dok je ležao bez svesti, zadobio je još jedan udarac nogom u grudi. On je prevezen u beogradski Urgentni centar, gde je nekoliko dana proveo u komi, sa hematomom na mozgu i polomljenim rebrom.

Pošto je izašao je iz kome, prebačen je u požarevačku bolnicu, a kasnije je pušten na kućno lečenje.

Ova tuča izbila je 10. avgusta, kada je sviran faul tokom utakmice između ekipe „Timić i drugari“ i ekipe „Case-case“, koja je vodila sa 2:0. Zbog toga je izbila svađa među igračima, koja je prerasla u fizički obračun, u koji su se umešali i neki navijači.

Nakon sprovedene istrage, podnete su krivične prijave zbog nanošenja teških telesnih povreda protiv N. Č. (28) iz Trnova kod Raške i A. Ž. (29) iz Beograda, dok su prekršajne prijave za remećenje javnog reda i mira, osim protiv njih dvojice, podnete i protiv povređenog N. P. (43) i J. P. (57) iz Topolovnika.

Za nanošenja teških telesnih povreda predviđena je kazna od šest meseci do pet godina zatvora, a za remećenje javnog reda i mira novčana i zatvorska kazna do 30 dana.

KOMENTARIŠI