Foto: Urban City ©

20.33h – Večeras posle 19 časova kako Urban City saznaje M.N. iz Požarevca ubo je u grudi iz čista mira u kafiću “Lion” u ulici Čede Vasovića vlasnika L.D. ovog ugostiteljskog objekta.

Foto: Urban City ©

Po nezvaničnim informacijama M.N. je bio u vidno alkoholisanom stanju.

Foto: Urban City ©

Po nezvaničnim saznanjima nož još uvek nije pronađen, a policija je uhapsila ubrzo napadača. M.N. je inače zaposlen kao radnik obezbeđenja u Gradskoj upravi u Požarevcu.

Foto: Urban City ©

Po informacijama od 20.45h stanje vlasnika kafića je stabilno, a operacija u požarevačkoj bolnici je obavljena.

21.45h

Napadu je prethodila prepirka u kojoj je vlasnik pokušao da udalji gosta koji je bio u alkoholisanom stanju i neprimereno se ponašao prema ostalim gostima u kafiću.

U jednom trenutku, M.N. je izvadio nož i njime ubo vlasnika u desnu stranu grudi. Navodno je bio ljut, jer je neposredno pre nego što je došao u kafić gde je napao vlasnika, bio udaljen iz drugog ugostiteljskog objekta.

U bolnicu je prevezen i napadač koji se nehotice po ruci posekao nožem.

Kako su nam potvrdili u Hitnoj službi Požarevca, oni su primili poziv i odmah su krenuli na teren. Povređenog nisu zatekli na adresi, jer je, kako nam je objasnila doktorka, verovatno bio teže povređen, pa su ga oni koji su se tu zatekli sami prevezli u Opštu bolnicu u Požarevcu. Razlog je verovatno bio strah od zadobijenih povreda.

6 KOMENTARA

  1. bas vam naslov ne stoji,nije ga on izbo iz cistog mira nego su se svadjali a vlasnik hteo da izigrava badzu i da ga izbaci umesto da pozove nadleznu sluzbu tj policiju i da resi to na civilizovan nacin ,ovako je mogla pijana budala da ga ubije bez potrebe,ovog poslati jedno 15 god na robiju za pokusaj ubistva a i vlasnika takodje za nasilnocko ponasanje nije njegovo da zavodi red ima ko je placen za te stvari

  2. Ne mora da bude na licu mesta lepo pise da je gazda hteo sam da ga izbaci i da zbog toga izbila svadja i sve ostalo tako da je covek apsolutno u pravu

  3. Gospodine Branko nemojte da pricate neke stvari za koje ne znate. Kako bi ste se vi ponasali kao ugostitelj da vas neko napada. Tako da je bolje da cutite i ne pricate gluposti jer niste u pravu.

  4. Bolje vi Požarevljani gledajte šta vam se sprema u gradu, spalionica za otpad? Ima da šetate decu sa gas maskama.

    Malo se informišite.

KOMENTARIŠI