Zahvaljujući inicijativi Sindikalne organizacije „Kopova Kostolac“ i ove godine je upriličen Memorijalni turnir u malom fudbalu „Miomir Cvijić Rus“, koji nosi ime našeg prevremeno preminulog kolege koji nas je napustio u januaru prošle godine.

Foto: Energija Kostolac

Drugi po redu turnir je trajao od 25. jula do 5. avgusta, kada je odigrano završno veče turnira i podeljeni su pehari, kao i nagrade za tri prvoplasirane ekipe u vidu sportske opreme. Prvo mesto je pripalo ekipi PRIM, drugoplasirana je bila ekipa zaposlenih sa kopa „Drmno“ pod imenom Peti rez, dok je treća bila ekipa Doktori i funkcioneri.

Foto: Energija Kostolac

– Ovogodišnji odziv je bio zaista zadovoljavajući i nadam se da će sledeće godine biti i veći. I odziv publike je bio dobar, tako da smo na dobrom putu da ovaj turnir zaživi i postane tradicionalnog karaktera. Naš prerano preminuli kolega Miomir Cvijić Rus, koji je bio predsednik i sindikata PK „Drmno“ i sindikata „Kopovi Kostolac“, bio je veliki ljubitelj fudbala i zato smo i organizovali ovaj turnir, kao simboličan znak sećanja na čoveka koji je mnogo učinio za sve nas koji pripadamo rudarskoj struci u Kostolcu – rekao je Danijel Radosavljević, predsednik Sindikalne organizacije „Kopovi Kostolac“.

KOMENTARIŠI