Er Srbija: Kašnjenja letova usled manjka zaposlenih na beogradskom aerodromu

Er Srbija: Kašnjenja letova usled manjka zaposlenih na beogradskom aerodromu

Foto: Urban City / Arhiva, ilustracija

Nekoliko današnjih letova “Er Srbije“ koji su planirani tokom popodneva zabeležili su kašnjenja od dva i više časova, usled manjka zaposlenih beogradskog aerodroma na poslovima utovara prtljaga, kao i nedovoljnog broja specijalnih vozila za vuču aviona po aerodromskoj platformi.

Avio-kompanija “Er Srbija” saopštila je da su zbog nastalih odstupanja od planiranog reda letenja moguća dalja fazna kašnjenja tokom večeri i dodatni uticaj na redovnost saobraćaja srpske nacionalne avio-kompanije.

“Nadležne službe ‘Er Srbije‘ preduzimaju sve što je u njihovoj moći da se očuva redovnost saobraćaja, u skladu sa planiranim redom letenja”, ističe se u saopštenju.

Kako se dodaje, za više informacija, putnici se mogu obratiti Kontakt centru Er Srbije na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, posetiti airserbia.com ili stranice Er Srbije na društvenim medijima.

Ministar saobraćaja Goran Vesić naveo je ranije za RTS da mu je na sastanku na aerodromu rečeno da će od subote imati novih tridestak ljudi.

KOMENTARIŠI