Evo za koju zvezdu Granda Balašević piše svoj PRVI NARODNJAK

Evo za koju zvezdu Granda Balašević piše svoj PRVI NARODNJAK

Iako se nikad nisu upoznali, Đorđe odlučio da pozove pevača u Novi Sad, a njegova supruga Olja spremila je ručak, na kom su se dogovorili o saradnji.

Đorđe Balašević i Milan Topalović Topalko postali su najbolji ortaci!  Panonski Mornar i folker upoznali su se prošle nedelje i odmah se sprijateljili, iako se dotad nikad nisu čak ni sreli!

dorde-balasevic-milan-topalovic-pesme-olja-balasevic-saradnja-pevac-foto-f-1492380100-1160821

Đole je bio oduševljen Topalkom, pa se raspitao za njegov broj telefona i pozvao ga da dođe kod njega u goste.
– Balašević je Topaloviću najveći idol i uvek je govorio da bi voleo da jednog dana sarađuje s njim. Đole je čuo da ga Topalko hvali na sva usta, pa je odlučio da kontaktira s njim. Pozvao ga je i rekao mu da bi voleo da dođe kod njega u Novi Sad da ga ugosti. Milan je bio šokiran, mislio je da se neko šali s njim, ali je ipak odmah krenuo u Novi Sad da bi se uverio u to. Kad je video da ga dočekuje Balašević glavom i bradom, umalo nije doživeo infarkt. Đoletova supruga Olja napravila je ručak i zaista su ih domaćinski ugostili. Pričali su i o tome da Đole Topalku napiše pesme – kaže naš izvor.

dorde-balasevic-milan-topalovic-pesme-olja-balasevic-saradnja-pevac-foto-f-1492380100-1160819

Tim povodom pozvali smo Topalka i on je potvrdio naša saznanja.
– Đole je moj idol, čiji rad oduvek poštujem. Nisam verovao kad smo se čuli! Mislio sam da se neko šali sa mnom. Otišao sam kod njega kući, gde su nas Đole i njegova supruga Olja sjajno ugostili – rekao je Topalko i pohvalio se da će mu Balašević uraditi nove pesme:
Pričali smo i o poslu, tako da će mi on najverovatnije uraditi neke pesme. Ako se to desi, ja ću biti najsrećniji čovek!

KOMENTARIŠI