EXIT: Još jedan dokumentarac o saradnji Nika Kejva i Vorena Ellisa

EXIT: Još jedan dokumentarac o saradnji Nika Kejva i Vorena Ellisa

Glavna zvezda ovogodišnjeg EXIT-a Nik Kejv (Nick Cave) najavio je na svom Instagram profilu dokumentarac nazvan “Ovoliko sigurno znam” (This Much I Know to Be True) koji će prikazati njegovo kreativno partnerstvo sa Vorenom Elisom (Warren Ellis), dugogodišnjim saradnikom i članom benda “The Bad Seeds”, saopštili su organizatori festivala.

U saopštenju se dodaje da će Nik Kejv i “The Bad Seeds” sve što su tokom višedecenijske saradnje stvarali doneti na EXIT i Petrovaradinsku tvrdjavu u julu.

Reditelj dokumentarca je Endrju Dominik (Andrew Dominik), a najavljeno je da će biti emitovan tokom godine.

Portal Deadline piše da je dokumentarni film sniman u Londonu i Brajtonu 2021. godine, te da će predstavljati svojevrstan nastavak prethodnog “Još jednom s osećajem” (One More Time with Feeling”.

“Početkom 2021. godine Kejv i Elis objavili su zajednički album “Masakr” (Carnage), koji se sastoji od osam pesama, a dvojica muzičara su ih napisali i snimili tokom karantina, što je bio prvi projekat koji su objavili kao duo, iako već skoro 30 godina saradjuju”, navodi se u saopštenju.

Organizatori navode da su jednodnevne ulaznice za koncert “The Bad Seeds” (Loše Seme) u petak, 8. jula u prodaji po “poklon cenama”, sa preko 40 odsto popusta.

Regularne ulaznice su u prodaji po ceni od 2.990 dinara, fan pit po ceni od 3.990 dinara i VIP po ceni od 12.000 dinara.

U prodaji su i četvorodnevne ulaznice za EXIT festival 2022, po ceni od 6.490 dinara, uz uštedu od 60 odsto.

Ulaznice se mogu kupiti na internet sajtu festivala, kao i na prodajnim mestima i onlajn na Gigs Tix-a.

KOMENTARIŠI