Forum poslodavaca u četiri termina tokom marta

Forum poslodavaca u četiri termina tokom marta

Foto: Urban City / B.P.

Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Požarevac u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Braničevskog i Podunavskog upravnog okruga i Regionalnom razvojnom agencijom „Braničevo-Podunavlje“ DOO, otpočela je aktivnosti u cilju predstavljanja javnih poziva i konkursa Nacionalne službe za zapošljavanje za 2023. godinu, organizovanjem Foruma poslodavaca.

Forumi su planirani 9. marta, 2023. godine u Golupcu, u svečanoj sali Skupštine opštine Golubac, sa početkom u 11 sati, 14. marta, 2023. godine u Kučevu, u velikoj sali Skupštine opštine Kučevo, sa početkom u 11 sati, 16. marta 2023. godine u Velikom Gradištu, u svečanoj sali Skupštine opštine Veliko Gradište, sa početkom u 11 sati, 21. marta, 2023. godine u Petrovcu na Mlavi, u velikoj sali Skupštine opštine Petrovac na Mlavi, sa početkom u 11 sati.

Na planiranim forumima, Filijala Požarevac NSZ upoznaće prisutne o subvencijama za podsticanje zapošljavanja namenjenim poslodavcima i nezaposlenim licima, kao i o uslovima i načinu konkurisanja. Svoje usluge predstaviće Regionalna privredna komora Braničevskog i Podunavskog upravnog okruga. Tom prilikom, prisutni će se upoznati i sa Javnim pozivima Regionalne razvojne agencije „Braničevo-Podunavlje“ DOO.

KOMENTARIŠI