Grad Požarevac dobio prestižno priznanje „Brand Leader Award“, evo šta to znači

Grad Požarevac dobio prestižno priznanje „Brand Leader Award“, evo šta to znači

Nagrada „Brand Leader Award“ se dodeljuje na osnovu niza standardizovanih kriterijuma

Foto: Grad Požarevac

Održana je 5. Biznis konferencija „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona – TIL 2018” pod pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije u Sava Centru u Beogradu.

Na ovoj konferenciji učešće je uzeo Grad Požarevac a prezentaciju, o privrednim potencijalima je održao gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović Nakon održane konferencije gradonačelnik Spasović je, u ime grada, dobio nagradu „Brand Leader Award“.

Foto: Grad Požarevac

Nagrada „Brand Leader Award“ se dodeljuje na osnovu niza standardizovanih kriterijuma koji podrazumevaju inovativnost, visok stepen tržišne prepoznatljivosti i pozicioniranja autentičnog proizvoda.

Nagrada se dodeljuje devet godina u cilju afirmacije najistaknutijih kompanija, institucija, pojedinaca i medija koji kontiniuranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju više standarde i unapređuju tržište, te daju izvanredan doprinos u popularizaciji privrednog potencijala i kreiranja konkuretnog tržišnog imidža Regiona.

Foto: Grad Požarevac

Cilj 5. Biznis konferencije „TIL 2018” usmeren je ka sagledavanju daljeg ekonomskog prosperiteta kroz ključne promene na tržištu transporta, infrastrukture i logistike Dunavskog regiona i JIE.

Učesnici su kroz nekoliko paralelnih celina (Plenarni deo, B2B sastanci, Okrugli sto) imali priliku da u cilju poboljšanja uslova poslovanja, a u skladu sa prioritetnim interesima privrede, privrednika i struke, svojim znanjem i praktičnim iskustvom podstaknu nove inicijative i poslovne prilike, postave smernice za unapređenje tržišta kroz umrežavanje, usklađivanje posebnih i zajedničkih interesa.

KOMENTARIŠI