Održana je 5. Biznis konferencija „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona – TIL 2018” pod pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije u Sava Centru u Beogradu.

Na ovoj konferenciji učešće je uzeo Grad Požarevac a prezentaciju, o privrednim potencijalima je održao gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović Nakon održane konferencije gradonačelnik Spasović je, u ime grada, dobio nagradu „Brand Leader Award“.

Foto: Grad Požarevac

Nagrada „Brand Leader Award“ se dodeljuje na osnovu niza standardizovanih kriterijuma koji podrazumevaju inovativnost, visok stepen tržišne prepoznatljivosti i pozicioniranja autentičnog proizvoda.

Nagrada se dodeljuje devet godina u cilju afirmacije najistaknutijih kompanija, institucija, pojedinaca i medija koji kontiniuranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju više standarde i unapređuju tržište, te daju izvanredan doprinos u popularizaciji privrednog potencijala i kreiranja konkuretnog tržišnog imidža Regiona.

Foto: Grad Požarevac

Cilj 5. Biznis konferencije „TIL 2018” usmeren je ka sagledavanju daljeg ekonomskog prosperiteta kroz ključne promene na tržištu transporta, infrastrukture i logistike Dunavskog regiona i JIE.

Učesnici su kroz nekoliko paralelnih celina (Plenarni deo, B2B sastanci, Okrugli sto) imali priliku da u cilju poboljšanja uslova poslovanja, a u skladu sa prioritetnim interesima privrede, privrednika i struke, svojim znanjem i praktičnim iskustvom podstaknu nove inicijative i poslovne prilike, postave smernice za unapređenje tržišta kroz umrežavanje, usklađivanje posebnih i zajedničkih interesa.

KOMENTARIŠI