Prijem je upriličen za odbornike, većnike, direktore javnih preduzeća i ustanova lokalnog i republičkog karaktera, predstavnike sudstva, vojske, crkve i policije.

Novogodišnji koktel u svečanom salonu

Prisutne goste pozdravio je gradonačelnik Bane Spasović koji je podsetio da je iza nas bila teška ali uspešna godina:

„Više nego ikad, ujedinili smo snage za dobrobit grada i tu mislim na snage čiju vojsku čine i predstavnici pozicije i predstavnici opozicije.

Bane Spasović

Iako građanima često ne izgleda da je tako, naročito kada vide žustre polemike i replike za skupštinskom govornicom, znam da svi imamo isti cilj.

Cilj koji se zove – bolji Požarevac.

Do tog cilja se ne stiže povlađivanjem političkom neistomišljeniku ali takođe ni automatskim slaganjem sa svakom odlukom ili planom vašeg partijskog saborca.“

Novogodišnji koktel u svečanom salonu

Spasović je još dodao da će kao i do sada, vrata kabineta biti otvorena uvek za svakog predstavnika građana u parlamentu, i da čuje kritiku i sugestiju a ponajviše za vašu ideju o tome šta treba uraditi.

To je razlog što mi naša neslaganja, za dobrobit grada i građana, moramo ostaviti po strani i u 2019. godini, godini u kojoj svima želim puno uspeha na svim poljima, ljubavi, radosti, lične i porodične sreće.

KOMENTARIŠI