Foto: Urban City // B.P.

Danas će biti pet do šest stepeni hladnije nego u subotu. Smenjivaće se sunce i oblaci, od sredine dana ponegde su mogući i pljuskovi s grmljavinom.

Jutarnja temperatura od 16, najviša dnevna do 35 stepeni, na jugu i dalje toplo, do 40 stepeni.

U Požarevcu, sunce i oblaci, temperatura do 35 stepeni.

ponedeljak pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, u većem delu severni i severozapadni, a samo na severu severoistočni i istočni. Najniža temperatura od 16 do 22, a najviša dnevna od 33 do 37 stepeni.

utorak veći deo dana pretežno sunčano i ekstremno toplo. Posle podne na zapadu i jugozapadu, a u toku noći i u ostalim krajevima uz lokalni razvoj oblačnosti kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, a lokalno su moguće i kratkotrajne nepogode sa gradom i jakim ili olujnim vetrom u zoni pljuskova.

Vetar slab, pre podne promenljiv, posle podne i uveče u skretanju na severozapadni pravac i u pojačanju i to prvo na severu. Najniža temperatura od 14 do 21, a najviša od 35 do 40 stepeni.

sredu na severu suvo sa dužim sunčanim intervalima, a u ostalom delu promenljivo oblačno, sa kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 16 do 22, a najviša od 30 do 33 stepena.

KOMENTARIŠI