IMA SA ČIM A NE ZNA! Ispovest muškarca sa OGROMNIM penisom

IMA SA ČIM A NE ZNA! Ispovest muškarca sa OGROMNIM penisom

Sve je počelo kada je (sada već) bivšoj devojci poslao sliku svog prevelikog ponosa.

Potresno pismo mladića (23) koji pati zbog vrlo specifičnog problema – prevelikog penisa:

“Poznat sam u svojoj okolini po tome da imam veliki penis i devojke me zbog toga iskorišćavaju za seks na jednu noć.Sve je počelo kad je moja bivša devojka svojim prijateljicama poslala fotografiju koju sam joj ja poslao. Bilo je to glupo od mene i zbog toga gorko žalim. Naivno sam mislio da će je izbrisati. Ali, čim su počele da kruže glasine o mojoj obdarenosti, cure su me počele saletati. Na početku je sve bilo sjajno, ali na kraju je mojoj devojci dozlogrdila pažnju koju sam dobijao i to je uzrokovalo kraj naše veze.

Tada sam počeo da spavam okolo sa drugim devojkama, ali bilo mi je teško da zadržim njihovu pažnju nakon što bismo se poseksali. Poslednja devojka koju sam upoznao u teretani činila se drugačijom. Ima 21 godinu, nije me znala od ranije i dobro smo se slagali od početka. Bio sam odlučan da ovoga puta odigram drugačije pa se nismo seksali odmah na početku.

Pomislio sam da ako krenemo polako upoznaće pravog mene, a neće se koncentrisati samo na veličinu mog penisa. Jako smo se zbližili i mislio sam da će ona biti prava, ali i ona je nestala nakon što smo se poseksali. Što je još gore, video sam masu poruka o meni i veličini mog penisa koje je objavila na društvenim mrežama.

Zbog svega ovog više nisam siguran napuštaju li me žene tako brzo zbog mog umeća u krevetu ili samo zato jer su me iskoristile. Toliko sam nesiguran da sam počeo da istražujem mogućnosti kako da medicinskiskratim penis. Naime, nisam siguran hoću li pronaći pravu ljubav ako moja muškost i dalje ostane tako velika.

Nekad sam mislio da je moja veličina prednost, ali sad se pitam da li zauvek uništila moj život. Moj najveći strah je da ću ostati sam, nakon što me sve te devojke iskoriste i nastave sa životom i zasnuju porodice sa drugim muškarcima”, zaključio je svoju priču ovaj nesrećnik.

 

KOMENTARIŠI