IPA takmičenje u kuvanju gulaša u Zaovi

IPA takmičenje u kuvanju gulaša u Zaovi

28. septembra tekuće godine, u organizaciji IPA (Internacionalne Policijske Asocijacije) organizovano je takmičenje u kuvanju gulaša na obali jezera Zaova, gde su učešće uzele skoro sve policijske uprave sa područja Braničevskog okruga.

Foto: Urban City

Dragan Petković, predsednik IPA Braničevo, nije krio oduševljenje velikim odzivom, i pre svega izvanrednom atmosferom koja je vladala pored mirnog jezera Zaova.

Policijske uprave iz opštine Malo Crniće, grada Požarevca, kao i predstavnici policije iz opštine Žabari, Vršca, pa i iz daleke Banja Luke, danas su imale priliku da pokažu svoje kulinarsko umeće za kotlićima, čiji se miris protezao čitavim potezom oko Zaove.

Učešće su, pored policijskih uprava, uzeli i predstavnici lokalnih samouprava, kao i mediji, koji su se pridružili takmičenju.

Foto: Urban City

Oni koji nisu bili raspoloženi za kuvanje, našli su svoj mir na obali jezera, pecajući i uživajući u prelepom pogledu na jezero i šumu.

Foto: Urban City

“General-štab” domaćeg tima iz Malog Crnića, kako ga je predsednik opštine Mališa Antonijević u šali nazvao, nalazio se kod stolova Policijske stanice Malo Crniće i tima opštine Malo Crniće, gde je celog dana vladala opuštena i domaćinska atmosfera. Tim policijske stanice Malo Crniće predvodio je načelnik Aca Stojanović sa svojim saradnicima, dok je tim opštinske uprave predvodio Mališa Antonijević, predsednik opštine, a ostali članovi tima bili su Goranka Stević, predsednik Skupštine opštine Malo Crniće, Jasna Jović, direktorka Turističke organizacije opštine Malo Crniće, i Aleksandar Krstić, šef IT odseka opštine Malo Crniće.

Foto: Urban City

Na kraju takmičenja, pecarošima i kuvarima su dodeljene prigodne nagrade, i zahvalnice što su ovaj topli septembarski dan posvetili druženju sa ostalim policijskim upravama, i proširenju saradnje u narednom periodu.

 

KOMENTARIŠI