Domaćinstvo se nalazi u selu Kula koje krasi crkva posvećena Svetom Marku, osnovna škola, tri prodavnice, kafana i teren za mali fudbal. U blizini domaćinstva je manastir Bradača iz XIV veka, izletište Točak, spomen obeležje Vranjevac i markirana pešačko rekreativna staza sa predivnim vidikovcima dužine 14 km. U letnjoj sezoni u opštini Malo Crniće postoji mogućnost provođenja slobodnog vremena aktivno na tri bazena, dva jezera, a zastupljeni su i lov, ribolov i paraglajding. Najposećenije izletište Zaova obuhvata manastir Zaova iz XIV veka sa jezerom Zaova, klupom ljubavi i uređenim izvorima.

Foto: TOMC

Kategorisano seosko turističko domaćinstvo „Kontinental“ ispunjava najviše standarde seoskog domaćinstva. Pored domaće hrane i pića, dve kuhinje, dve trpezarije, sale za 30 osoba, kuhinje na otvorenom, 5 spavaćih soba i teretane, za sve goste na raspolaganju je prostrano dvorište puno zelenila, mobilijar za decu i letnjikovac sa roštiljem koji se može koristiti za pripremu hrane ispod sača, kuvanje gulaša ili riblje čorbe, što je preporuka domaćina za prijatno večernje druženje.

Foto: TOMC

Domaći proizvodi koji se mogu kupiti: sir, kukuruzno brašno, rakija, vino, jaja, med, džemovi, suveniri…

Svi koji vole kompletan, komforan odmor u seoskoj sredini, bogatu vegetaciju, srdačnost i gostoljubivost domaćina, iznova će se vraćati u ovo domaćinstvo.

Foto: TOMC

Kontakt osoba: Emina Mladenović

Telefon: 012/543-176; 064/28-222-09

e-mail: continentalturs@yahoo.com

KOMENTARIŠI