Foto: Pixabay // Ilustracija

Zbog radova na  mreži bez vode će biti potrošači u ulicama NEMANJE TOMIĆA i PIONIRSKI TRG (sa bočnim ulicama) u periodu od 11:00 do 13:00 časova.


Zbog radova na  mreži bez vode će biti potrošači u ulici 27.aprila  (sa bočnim ulicama) u periodu od 14:00 do  16:00 časova.

Mole se potrošači da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

1 KOMENTAR

  1. Želim poslednji put da Vas upozorim da pustite grejanje u kvartu preko puta hipodroma . Kako pustiste grejanje domu za stara lica , a u ostalim stambenim jedinicama gde ima dece raznih uzrasra od novo rođenih do srednjoškolaca , a nesmete zaboraviti i penzionere i radno dposobne stanare . Kad kupovasmo stanove , u istim smo kupili i grejnu instalaciju sa grejnim telima . Podsećam pomenute rikovodioce da Toplifikacije da smo mi platili sve što je kupoprodajni ugovor predviđao . Nezaboravita da je od danas struja poskupela 8 posto grejanja na grejalicama nismo pri kupovini stanova kupovali i debelo plaćali . Ujedno , da vas podsetimo da se izbori približavaju , a u vašem izveštaju koji šaljete Republici pišete da je kod vas sve sjajno i bajno ! . Posldnji put vas molimo da nas ispoštujete jer smo i mi ljudi , uzgred , još nije kasno ! Pozdrav .

KOMENTARIŠI