Foto: Urban City / B.P.

JKP “Komunalne službe” Požarevac uputilo je 17. septembra prošle godine javni poziv svim korisnicima grobnih mesta, poznatim i nepoznatim nosiocima prava korišćenja grobnih mesta na Starom groblju u Požarevcu da se u roku od 6 meseci jave u službu „Grobljanske usluge” na Starom groblju, radi uplate neplaćenih godišnjih taksi na ime zakupa i održavanja, kao i radi izjašnjavanja za produženje roka zakupa.

Ovaj rok ističe krajem sledeće nedelje.

JKP „Komunalne službe” Požarevac podsećaju sve korisnike grobnih mesta na obavezu plaćanja godišnjih taksi na ime zakupa i održavanja i uvođenja u registar svih neregistrovaiih korisnika grobnih mesta, kao i da prijave neregistrovane grobove i sporne slučajeve do isteka navedenog roka.

U suprotnom, bez ostavljanja dodatnog roka prema svima koji ne izvrše navedenu obavezu primeniće se odredbe Zakona o sahranjivanju i grobljima i Odluka o upravljanju grobljima i sahranjivanju na teritoriji Grada Požarevca.

Sve informacije u vezi s ovim pozivom mogu se dobiti svakog radnog dana od 8,oo do 14,oo sati u službi „Grobljanske usluge” na telefon br. 012/550-123.

KOMENTARIŠI