U prostorijama Gradskog odbora SNS Požarevac u toku je prikupljanje potpisa za republičku i lokalnu listu. Na ove izbore SNS izlazi u koaliciji sa PUPS-om, SDPS-om i Pokretom socijalista, a lista nosi naziv Aleksandar Vučić – Za našu decu.

Predsednik požarevačkih naprednjaka Bane Spasović je ovom prilikom izjavio da je zadovoljan odzivom članova, simpatizera SNS-a i koalicionih partnera i građana Požarevca on im se zahvalio na dolasku i da je za nepuna dva i po sata skupljeno preko 700 potpisa. Spasović je rekao da je već sad praktično dat glas SNS koja će na čelu sa njenim predsednikom Aleksandrom Vučićem nastaviti da vodi Srbiju ka daljem ekonomskom napretku, prosperitetu i političkoj stabilnosti.

Bane Spasović je rekao da kandidat za republičkog poslanika ispred Požarevačkog SNS biće Ana Miljanić koja je trenutno na funkciji gradskog većnika zadužena za omladinu, sport i turizam. Ona je tu kandidaturu stekla zahvaljujući svom radu po kome je postala prepoznatljiva i ove godine nikada veći broj mladih ljudi je na republičkoj listi za poslanike ali i na lokalnoj za odbornike.

Kada je reč o lokalnoj listi na njoj se nalazi oko 70 odsto novih lica i da je ona dosta mlađa od one iz 2016. godine. Prvi na listi je Slaviša Aleksić radnik u Braničevskom upravnom okrugu, ali da nije bitno ko je na kom mestu na listi i da svako sa nje može dati svoj doprinos u daljem razvoju Požarevca. On je još rekao da će uskoro gradski odbor doneti odluku ko će biti kandidat za gradonačelnika i drugo gradsko rukovodstvo.

Ana Miljanić kandidatkinja za poslanicu u republičkom parlamentu se zahvalila na ukazanom poverenju da predstavlja svoj grad Skupštini Republike Srbije. Ona je još istakla da je u prethodnom periodu dosta toga urađeno kako u državi tako i u gradu, tok će ona nastojati u svom daljem radu da dâ svoj doprinos u daljem razvoju Srbije i Požarevca.

2 KOMENTARA

KOMENTARIŠI