Japanska delegacija posetila modnu kuću Luna u Požarevcu

Japanska delegacija posetila modnu kuću Luna u Požarevcu

Modna kuća Luna ugostila je u petak, 7. aprila 2017. godine u Požarevcu, delegaciju Japana na čijem čelu je bila Etsuko Tsunozaki, supruga bivšeg ambasadora Japana u Srbiji, saopštili su iz ove kompanije.

Vlasnica i direktorka Lune, Biljana Jovanović, poželela je dobrodošlicu uvaženim gostima i tom prilikom predstavila im zaposlene i kompaniju, novu upravnu zgradu, proizvodni pogon i kreativni centar, upoznajući ih na taj način sa celokupnim proizvodnim procesom – od ideje do realizacije.

U Luna show room-u gostima iz Japana je predstavljena i nova kolekcija za proleće/leto 2017. godine.

Dolazak zvanične japanske delegacije jedna je u nizu diplomatskih poseta modnoj kući Luna. Pre dve godine kompaniju je posetilo osam ambasadorki, pružajući podršku Biljani Jovanović kao uspešnoj preduzetnici sa zapaženim rezultatima i doprinosom u razvoju tekstilne industrije Srbije, i ženskog preduzetništva uopšte.

Kako navode iz modne kuće Luna, potvrdu rezultata kompanije predstavljaju i brojna domaća i internacionalna priznanja, a poslednje u nizu je nagrada Najbolje iz Srbije 2016, za najbolji korporativni brend u prethodnoj godini.

POVEZANE VESTI:

Cilj im bio jedna plata, a sad plaćaju 400 ljudi u jednoj firmi u Požarevcu

1 KOMENTAR

  1. Vlasnica je veoma losa zena.Naprasita.uobrazena .nadmena.Prema radnicima se ponasa jako ruzno,cak zna i da vredja.Otpusta radnike onog trenutka kad treba da ih prijavi za stalno,pod izgovorom da su losi radniciPlate minimalac , a goapodja Jovanovic se u medijima i prikazuje kao veoma fina osoba i brizna gazdarica.
    Bivsa radnica.

KOMENTARIŠI