JKP “Parking servis” Požarevac juče je bilo domaćin sednice Upravnog odbora Udruženja parkirališta Srbije kao punopravni član.

U martu mesecu ove godine direktorka Marija Papović izabrana je za člana Upravnog
odbora Udruženja parkirališta Srbije, što je bilo kruna višegodišnjeg rada na polju razvoja delatnosti parkiranja kako u gradu Požarevcu, tako i kroz doprinos u radu samog Udruženja.

-Tim povodom juče smo po prvi put bili domaćini sednice Upravnog odbora Udruženja, što je velika čast za mene, da ugostim svoje kolege koji se nalaze na čelima najznačajnijih preduzeća iz delatnosti parkiranja na teritoriji Republike Srbije. Članovi upravnog odbora Udruženja su direktori iz Parking servisa Beograd, Novi Sad, Niš, Subotica i Čačak.

Udruženje okuplja preko 40 članica iz Srbije i regiona i velika je podrška svojim članicama u razvoju delatnosti parkiranja. Lično meni Udruženje je bilo velika podrška u svemu što je učinjeno godinama unazad na polju razvoja delatnosti parkiranja u našem gradu. Prošle godine Udruženje je proslavilo 20 godina od osnivanja, što takođe govori u
prilog kvaliteta i kontinuiteta u radu Udruženja.

Juče su na sednici razmatrani problemi sa kojima su se suočila parking preduzeća u
sprovođenju Zakona o fiskalizaciji, kao i o problemima koje imaju osobe sa invaliditetom prilikom ostvarivanja prava na besplatno parkiranje na mestima koja su rezervisana za te namene-rekla je direktorka Marija Papović.

KOMENTARIŠI